Massage

I vår verksamhet Holistic Awareness har vi olika sorters massagebehandlingar att Erbjuda Dig som kund.
Resultatinriktad skräddarsydd behandling 70 min
Har Du lite olika ömmande besvär i kroppen ska Du välja denna behandling. Det här är en specialdesignad behandling med blandning av olika sorters terapier, som massage, akupunktur, ortobionomi för optimala och bestående resultat.
Svensk klassisk massage  25/50 min, rygg/helkropp
Den här massagemetoden löser upp spänningar i musklerna, ger en ökad blodcirkulation som vidgar blodkärlden i huden, samt påverkar en sänkning av blodtrycket, ökad frisättning av hormonet Oxytocin, (lugn- och ro hormonet) Effekten av massage är primärt att lösa upp spänningar i musklerna. Ge en ökad frisättning av hormonet Oxytocin – det så kallade ”lugn- och ro-hormonet”.
Nackspecial 25 min
En Specialdesignad och behandlande nack- och axelmassage för Dig som har problem med nacke-och axlar lösningsfokuserad-  och behandlande nack- och axel massage.
TuiNa Massage, rygg 25 min
Härlig kinesisk cirkulations Ryggmassage för övre delen av  kroppen, som startar Din självläkningen och skapar ett fantastiskt energiflöde i kroppen. Här jobbar vi efter dom kroppsegna energibanorna/meridianbanorna.
Hot Wood/Stone behandling 50 min
En väldigt behaglig massagemetod med varma Cederträbitar och special stenar av lava  som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen.
Aroma massage Lyx 50 min
Härlig avslappnade aroma massage. Här används lyxiga oljor från BABOR gjord av helt naturliga produkter. I behandlingen ingår torrborstning där torr hudavlagring försvinner och huden blir mjuk och skön samt ännu bättre cirkulation . Här ingår även fot & handpeeling samt ansiktsmassage.
Asian Head massage 25 min
En djupt avslappnande behandling med fokus på huvud, hårbotten och ansikte. I dessa områden kommer vi åt en stor del av  centrala nervsystemet som ger närhet till våra sinnen och spänningar där värk kring huvud, nacke och skuldror ofta finns. Behandlingen förbättrar och förebygger cirkulationen i nervsystemet, löser upp spänningar, förebygger migrän. Behandlingen kombineras om så behövs tryck på akupressurpunkter för bästa resultat.
Fotmassage 25 min
Hos oss på Holistic Awareness är vi extra måna om Fötterna, det är den del av kroppen som sitter längst från hjärtat och får inte samma cirkulation som resten av kroppen. Med den vetskapen är det inte så konstigt att fötterna värker och ömmar efter en lång dag. Vi ger Dig en skön fotmassage med fotbad, peeling av underben och fot, samt massage med inslag av Zonterapi tryck.
Lymfmassage 25 min
En lugn och mjuk behandlingsmetod där vi jobbar med andning, hud och bindväv. Med hjälp av djupandning lätta tryck och strykningar med specialhandske i lymfflödets riktning stimuleras lymfsystemet att transportera överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen.