Massage

I vår verksamhet Holistic Awareness har vi olika sorters massagebehandlingar att Erbjuda Dig som kund.

Titta HÄR för aktuella priser

Resultatinriktad skräddarsydd behandling 70 min

Har Du lite olika ömmande besvär i kroppen ska Du välja denna behandling. Det här är en specialdesignad behandling med blandning av olika sorters terapier, som massage, akupunktur, ortobionomi för optimala och bestående resultat.

Svensk klassisk massage  25/50 min, rygg/helkropp

Den här massagemetoden löser upp spänningar i musklerna, ger en ökad blodcirkulation som vidgar blodkärlden i huden, samt påverkar en sänkning av blodtrycket, ökad frisättning av hormonet Oxytocin, (lugn- och ro hormonet) Effekten av massage är primärt att lösa upp spänningar i musklerna. Ge en ökad frisättning av hormonet Oxytocin – det så kallade “lugn- och ro-hormonet”.

“Uppifrån & ner” 80 min

Börjar med en skön kinesisk massage “Tuina” efterföljd av en ljuvlig “Fotmassage” med inslag av Zonterapi grepp och varma stenar på vaderna, och avslutningsvis en “Ansiktskur” där vi jobbar med BARBOR´s hudserie.
Helt enkelt en fantastisk behandling som ger dig ett unikt välmående som håller i sig länge.

Gör en riktig bra friskvård för dig själv!

Perfect Friskvårds Combo 60 min

Börja med en rygg massage där alla spänningar i nacke, axlar och ryggslutet bearbetas. Fötterna kommer näst efter att bli masserad grundligt  med inslag av Zonterapi och till slut gäller det huvudmassage där en total avslappning inträffar och som hjälper mot tinnitus, huvudverk och stress.

Helt enkelt en perfekt friskvårds kombination.

Nackspecial 25 min

En Specialdesignad och behandlande nack- och axelmassage för Dig som har problem med nacke-och axlar lösningsfokuserad-  och behandlande nack- och axel massage.

TuiNa Massage, rygg 25 min

Härlig kinesisk cirkulations Ryggmassage för övre delen av  kroppen, som startar Din självläkningen och skapar ett fantastiskt energiflöde i kroppen. Här jobbar vi efter dom kroppsegna energibanorna/meridianbanorna.

Hot Wood/Stone behandling 50 min

En väldigt behaglig massagemetod med varma Cederträbitar och special stenar av lava  som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen.

Aroma massage Lyx 50 min

Härlig avslappnade aroma massage. Här används lyxiga oljor från BABOR gjord av helt naturliga produkter. I behandlingen ingår torrborstning där torr hudavlagring försvinner och huden blir mjuk och skön samt ännu bättre cirkulation . Här ingår även fot & handpeeling samt ansiktsmassage.

Asian Head massage 25 min

En djupt avslappnande behandling med fokus på huvud, hårbotten och ansikte. I dessa områden kommer vi åt en stor del av  centrala nervsystemet som ger närhet till våra sinnen och spänningar där värk kring huvud, nacke och skuldror ofta finns. Behandlingen förbättrar och förebygger cirkulationen i nervsystemet, löser upp spänningar, förebygger migrän. Behandlingen kombineras om så behövs tryck på akupressurpunkter för bästa resultat.

Fotmassage 25 min

Hos oss på Holistic Awareness är vi extra måna om Fötterna, det är den del av kroppen som sitter längst från hjärtat och får inte samma cirkulation som resten av kroppen. Med den vetskapen är det inte så konstigt att fötterna värker och ömmar efter en lång dag.

Vi ger Dig en skön fotmassage med fotbad, peeling av underben och fot, samt massage med inslag av Zonterapi tryck.

Lymfmassage 25 min

En lugn och mjuk behandlingsmetod där vi jobbar med andning, hud och bindväv. Med hjälp av djupandning lätta tryck och strykningar med specialhandske i lymfflödets riktning stimuleras lymfsystemet att transportera överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen.