BEHANDLINGAR

Du kan välja olika behandlingar hos oss på Holistic Awareness, och alla är inriktade på ditt välmående. Titta gärna på BokaDirekt.se för att se uppdaterade erbjudande, eftersom vi kan ändra vårt utbud ibland.

AKUPUNKTUR

En holistisk behandlingsmetod enligt TCM för att skapa balans och jämnvikt i kroppen, genom en akupunkturbehandling främjas kroppens självläkningssystem på sin yttersta spets.

acupunture

ZONTERAPI

Med hjälp av en speciell massageteknik stärks Ditt immunförsvar och slaggprodukter avlägsnas i Din kropp. Hela kroppen behandlas i en Zonterapi behandling och de självläkande krafterna i kroppen stimuleras. Zonterapi kan exempelvis lindra ryggont, magproblem och sömnsvårigheter.

MASSAGE

I vår verksamhet Holistic Awareness har vi olika sorters massagebehandlingar att Erbjuda Dig som kund. Klicka på läs mer knappen för mer information.

YOGA

Hos oss på Holistic Awareness har vi Yogaklasser som är kombinerade med självterapi genom tryck på vissa Akupressur punkter. Klasserna startar höst och i slutet av januari, det är begränsat antal platser på varje klass.

RESULTATINRIKTAD SKRÄDDARSYDD

En resultatinriktad och skräddarsydd behandling där målet är att Du som kund ska bli bra i Dina besvär, en kombination av akupunktur och massage/Cupping/tejpning

SPA Ansiktskur

Här arbetar vi med hudvårdsmärket BABOR, det är Rena exklusiva produkter som är örtbaserade och inte testade på djur.  Vi erbjuder två behandlingar: en exklusive och en fräsch Ansiktskur. 

NOVAFON - Intraljud

Vilka behandlingseffekter har intraljud?Intraljudsvågor når ner till ca 6cm under ytan, stimulerar blodflödet och gör vävnaden smidigare. Vilket har en smärtlindrande, muskelavslappnande, cirkulationsökande och sårläkande effekt. Används även vid problem på många andra ställen som hälsena, armbåge, knä m.m. Finns inga begränsningar för användning egentligen.